Centar M&M

Tuina
masaža

Tuina terapija je segment kineske manipularne tehnike
PODJELI:

01-fb

Tuina terapija je segment kineske manipularne tehnike koja se najčešće koristi zajedno sa akupunkturom i moxibustijom ( primjenjuje se biljka pelin koja se zapali i lokalizira na određeno bolno područje koje se tretira ).

Prednosti Tuine masaže:

  • Uspostavlja se protok na području krvožilnog, živčanog i mišićno-koštanog sustava.
  • Tijelo se vrača u stanje ravnoteže, osigurava se adekvatan protok, bol nestaje i nastupa stanje opuštenosti.
  • Važno je naglasiti kako se tuinom masažom tijelo određenim tehnikama oslobađa prekomjerne toplote, vlage, suhoće i hladnoće.


Kako izgleda Tuina masaža?

  • Tehnika se razlikuje od klasične masaže po tome što je intenzivnija (pod time se podrazumijeva da puno dublje prodire i dopire do područja boli. Tijelo se oslobađa napetosti koja je stvarala nemir).

Kako se rješavaju problemi sa Tuinom masažom?

  • Tehnikama kao što je rolanje, rokinzi, glađenje i pritisci kojima se oslobađaju napetosti na području mišića, zglobnih površina, tetiva i ligamenata. Područja na kojima je prisutna velika količina napetosti se uspješno rasterete i opuste.
Slika tretmana u centru M&M

Kontaktirajte nas
i rezervirajte svoj termin.


Adresa: Balokovićeva 27, Zagreb
Kontakt osoba: Mirjam Pleše
Mob: 099 333 4443
E-mail: info@centar-mm.com

facebook

Suglasnost za korištenje podataka:

ENEA VICTUS j.d.o.o., Adresa: Šestinski Vijenac 14, 10000 Zagreb, Erste&Steiermarkische Bank d.d. - broj računa: HR3924020061100804505, Trgovački sud u Zagrebu, MBS: 4631544 - OIB: 44201948242, Temeljni kapital uplaćen u cijelosti, Direktor: Mirjam Pleše