Centar M&M

O nama

Bolest nije prirodno stanje organizma. Ona nam pokazuje koliki smo odmak napravili od samoga sebe.

PODJELI:

01-fb

Rad Centra M&M bazira se na rješavanju  problema nastalim na fizičkom, psihičkom i emotivnom nivou.

Problemi nastali na psihičkom i emotivnom nivou, mogu ostaviti posljedice na naše fizičko stanje, odnosno na naš organizam. Iz tog se razloga ne baziramo samo na posljedicama kao što su bolesti koje se odražavaju na fizičkom stanju nego na uzrocima koji pokreću cijeli proces razvoja bolesti.

Najčešći problemi zbog kojih se vode terapijski razgovori, su problemi proizašli iz emocionalne rastrojenosti uzrokovane poslovnim uspjesima i neuspjesima, ne kompatibilnim partnerstvom, raskidanjem odnosa, problemima u obitelji i ne razumijevanjem djece.

Razgovorom se utvrđuje problem koji je doveo do bolesti te se primijenjenim metodama rješava sa ciljem potpunog izlječenja organizma. Metode koje nudimo u našem centru pomno se odabiru i svaki se tretman  prilagođava individualnim potrebama pojedinca.

Važno nam je dovesti organizam u stanje opuštenosti, ukloniti bol i daljnjim radom uzročnike koji se bez pravilnog tretiranja mogu vratiti uz prisutnost stresa. Pružite svome tijelu priliku za oporavak i osjećajte se bolje uz profesionalnu pomoć Centra M&M.

Slika Shiatsu tretmana u centru M&M

Radimo s ljudima svih životnih dobi, od prvih dana pa sve do duboke starosti. Pomažemo ženama koje žele postati majke i trudnicama da što lakše prođu taj period života. Rad s bebama pruža posebno zadovoljstvo.

Mala djeca su potpuno opuštena i bez predrasuda te je iskustvo pokazalo da su tretmani učinkovitiji i pokazuju brže rezultate. Adolescentima se razgovorom pomaže u odabiru njihovog životnog puta. Preko tretmana se potiče da lakše uče, usvajaju gradiva, te postignu željene rezultate. Naglasak se stavlja na socijalizaciju i upoznavanju samoga sebe kroz okolinu.

“Moto Centra M&M: Bolest nije prirodno stanje organizma. Ona nam pokazuje koliki smo odmak napravili od samoga sebe. Posljedicu, koja je nastala na fizičkom nivou, nije problem riješiti ukoliko postoji volja i želja za njezinim rješavanjem.”

Slika Shiatsu tretmana u centru M&M

Zbog ubrzanog načina života koji donosi današnjica, pružamo i relaksirajuće tretmane koji su dobra prevencija mogućih bolesti, bilo na psihičkoj ili fizičkoj razini.

Ovime želimo reći kako nikada nije kasno napraviti korak, izboriti se za ono što želimo i doprijeti do samoga sebe.

Kontaktirajte nas
i rezervirajte svoj termin.


Adresa: Balokovićeva 27, Zagreb
Kontakt osoba: Mirjam Pleše
Mob: 099 333 4443
E-mail: info@centar-mm.com

facebook

Suglasnost za korištenje podataka:

ENEA VICTUS j.d.o.o., Adresa: Šestinski Vijenac 14, 10000 Zagreb, Erste&Steiermarkische Bank d.d. - broj računa: HR3924020061100804505, Trgovački sud u Zagrebu, MBS: 4631544 - OIB: 44201948242, Temeljni kapital uplaćen u cijelosti, Direktor: Mirjam Pleše