Centar M&M

Đumbiro
terapija

Detoksikacija organizma uz primjenu đumbiroterapije

PODJELI:

01-fb

Đumbir je jako moćan i djelotvoran korijen koji snažno pokreće ustajalu energiju, pojačava cirkulacijski protok, detoksicira tijelo i osnažuje energiju bubrega koji je glavni kotao energije.

Bubrezi podržavaju druge organe te naše tijelo drže na životu. Kada se energija bubrega iscrpi tada tijelo kolabira i padamo u komu. Kako organizam ne bi oslabio u potpunosti, poželjno je primjenjivati metodu đumbiranja kako bi vam tijelo i duh bili u punoj snazi!

 

Prednosti Đumbiroterapije:

  • Đumbir duboko prodire u organe i tkiva te pomaže u razgradnji masnih nakupina (celulit, višak kilograma). Tako se čitavo tijelo postepeno čisti, okrepljuje i pomlađuje.
  • Mogu se rješavati ciste na jajnicima i razbijati bubrežni kamenci.

 

Kako izgleda terapija đumbirom?

  • Tijelo se prvo relaksira primjenom istezanja i laganog rokinga (guranja, rolanja) kako bi učinak đumbiroterapije bio što efikasniji.
  • Tretman se sastoji od polaganja toplih obloga na područje lumbalnog dijela leđa čime se direktno djeluje na jačanje energije bubrega.
  • Nakon polaganja obloga, cijelo tijelo se dobro istrlja ručnikom.

Slika Đumbiroterapija Centar M&M, Zagreb

Kontaktirajte nas
i rezervirajte svoj termin.


Adresa: Balokovićeva 27, Zagreb
Kontakt osoba: Mirjam Pleše
Mob: 099 333 4443
E-mail: info@centar-mm.com

facebook

Suglasnost za korištenje podataka:

ENEA VICTUS j.d.o.o., Adresa: Šestinski Vijenac 14, 10000 Zagreb, Erste&Steiermarkische Bank d.d. - broj računa: HR3924020061100804505, Trgovački sud u Zagrebu, MBS: 4631544 - OIB: 44201948242, Temeljni kapital uplaćen u cijelosti, Direktor: Mirjam Pleše